TELEPONENT – “Sis de cada deu empreses a qui han piratejat fan fallida”

Teleponent entrevista a Laura Palacín, responsable del nou departament de Ciber Risc d’Asur Brok.

En l’entrevista Palacín explica solucions per evitar les devastadores conseqüències d’un atac cibernètic, a la vegada que dona recursos per prevenir o minimitzar les conseqüències, ja que “una violació de la seguretat de les dades no sempre suposa un desastre. Gestionar-la malament, sí”.

Mira l’entrevista completa aquí.

UA1 Lleida Ràdio – “Els ciberatacs són la delinqüència que més està creixent a tot el món”

Francesc Balañá director i presentador del programa La Plaça d’UA1 Lleida Ràdio ha entrevistat a Laura Palacín, responsable del nou departament de Ciber Risc d’Asur Brok, dedicat en exclusiva a cobrir els riscos que suposen els delictes informàtics per a empreses.

En l’entrevista Palacín ha explicat els riscos que suposa per a una empresa patir un atac informàtic, així com la importància d’estar format en mesures preventives per fer front a aquestes situacions. Paral·lelament, ha posat èmfasi en la importància per a les empreses de cobrir-se i conèixer diversos aspectes en ciberseguretat, ja que, actualment, “els atacs informàtics són la delinqüència que més està creixent en tot el món”.

Escolta l’entrevista completa de Laura Palacín al programa La Plaça d’UA1 Lleida Ràdio.

SEGRE – “Tres de cada deu empreses pateixen atacs informàtics per aconseguir informació sensible i diners de forma fraudulenta”

 

“Els hackers ataquen indistintament tota mena d’empreses, però les pimes són les més vulnerables perquè no tenen grans recursos per poder-se protegir”

 

El diari Segre entrevista a Laura Palacín, experta en ciberseguretat i líder del departament de Ciber Risc d’Asur Brok. En l’entrevista Palacín posa en èmfasi el greu risc que poden suposar aquests atacs informàtics per a les pimes i empreses, a la vegada que dona solucions per fer front a aquestes situacions.

 

Llegeix l’entrevista completa a la pàgina web del Diari Segre.