cotxe avariat

Retrobaments, accidents i solucions

“No volem perdre el contacte després de totes les aventures que vam viure i compartir durant els anys d’universitat, així que, 20 anys després, continuem quedant, ara amb els nostres fills i filles.

Aquest any, i després d’haver-nos saltat l’any de confinament, vam anar a unes casetes rurals a la muntanya. Un gran cap de setmana, riures, jocs i records. El vam aprofitar al màxim, però va arribar l’hora de tornar.

Accidents que poden passar i solucions

Després d’incorporar-me a la travessia del poble, un cotxe es va saltar un stop i bum!, em va picar per davant, sortia fum del motor! Vaig aparcar bé i vaig apagar el cotxe. Després vaig trucar a l’assistència en carretera. En només quaranta minuts, i tenint en compte que érem al mig de la muntanya, van arribar la grua i el taxi, que ens va portar a casa al meu fill i a mi.

Gràcies al personal que treballa a la meva corredoria, el més humà i empàtic, vaig ampliar l’assistència en carretera a km 0 i que, a més, inclogués un vehicle de substitució. Et pots quedar a cinc quilòmetres de casa, just quan vas a treballar o a comprar. Però i si et quedes a 300 km al mig d’una muntanya? El taxi ens va recollir i ens va portar a la porta de casa. I després, la meva asseguradora m’ha proporcionat un cotxe de substitució, ja que el servei de grua, quan el problema es produeix a més de 150 km, té un protocol d’actuació diferent i pot tardar de 3 a 15 dies en retornar el vehicle.

Els beneficis de tenir un corredor d’assegurances

En el meu cas, m’ha salvat el meu corredor. Ell em coneix, sap que visc al camp i que cada dia m’haig de desplaçar per treballar i portar el nen a l’escola. Per això ell em va buscar l’assegurança de cotxe que s’adaptés més a la meva situació i que m’inclogués el vehicle de substitució.”

4 milions de conductors necessitaran assistència en carretera aquest any. Revisa la teva assegurança per no quedar-te tirat. No dubtis en contactar amb nosaltres!

Articles relacionats

T’ha agradat aquest article? Aquí tens d’altres articles que et poden interessar