futur

Assegura el teu futur, com més aviat millor

“Un sou per a tota la vida”. Una coneguda marca de cafè soluble va utilitzar aquesta campanya publicitària. No sabem si el cafè prolonga la vida o no, però està clar que, a les persones cafeteres, un bon cafè els hi afegeix qualitat.

I, realment, això és el que tothom vol, una vida llarga, feliç i de qualitat. I ja sabem que “els diners no donen la felicitat”, però bé és cert que hi ajuden. Quan arribem a l’edat de jubilació, no sabem si la prestació serà suficient, ja no només per mantenir una capacitat adquisitiva determinada, sinó perquè, en cas de necessitat econòmica, puguem estar a l’altura.

Per exemple, si necessitem una persona que ens cuidi o que ens ajudi a cuidar la nostra parella, ho podríem pagar? Pot passar que una determinada condició sobrevinguda ens obligui a reformar el nostre habitatge perquè sigui més accessible, per adequar-lo a una mobilitat reduïda o, fins i tot, per adaptar-lo amb respiradors.

Bé, el sector assegurador té moltes alternatives per ajudar-nos en l’etapa de la nostra vida que hauria de ser la més tranquil·la, segura i acomodada.

Tenim moltes opcions que es poden adaptar a les teves necessitats i a la situació familiar, com són les assegurances de vida, les assegurances de jubilació, les assegurances de capital garantit o l’assegurança individual d’estalvi, entre d’altres.

Somia i planifica el futur que vols, nosaltres et podem donar l’orientació professional que necessites. Apropa’t a les nostres oficines o truca’ns, exposa les teves circumstàncies i les teves preocupacions, t’ajudem a trobar la millor solució per a tu.

Redacció:  e2k

Articles relacionats

T’ha agradat aquest article? Aquí tens d’altres articles que et poden interessar