Assegura les teves malles antipedra

La corredoria d’assegurances Asur Brok i l’empresa d’instal·lació de xarxes i malles tècniques Novafrut uneixen les seves forces per la teva completa tranquil·litat.

Tan indispensable com tenir ben protegides les teves explotacions fructícoles, hortícoles i ornamentals, és disposar d’una assegurança que et protegeixi plenament. Aquí et presentem una assegurança feta a mida per les teves instal·lacions antipedra que cobrirà els següents riscos:

Incendi
– Explosió
– Caiguda de llamp
– Intervenció de bombers
– Demolició
– Salvament
– Neteja

Acció de l’aigua (Inundacions, trencaments)

Fenòmens Atmosfèrics
– Vent
– Impacte de la calamarsa
– Pes de la neu acumulada

Impacte
– Caiguda d’aeronaus o astronaus
– Xoc de vehicles terrestres
– Xoc de coses o animals

Vandalisme

Sabem que un dels principals problemes a què s’enfronta un agricultor és l’exposició dels seus cultius als agents mediambientals. El risc d’algunes explotacions agràries és molt alt i per això ha sorgit aquesta fusió que permetrà pal·liar les conseqüències meteorològiques i especialment la calamarsa.

L’assegurança d’Asur Brok juntament amb les instal·lacions de Novafrut, la millor solució per als agricultors davant d’aquesta problemàtica.

Contacta amb un dels nostres assessors omplint el següent formulari i et facilitarà la informació personalitzada o, si ho prefereixes, truca al telèfon

973 60 34 63

Agricultor, ara ja podràs dormir tranquil!

Demana’ns informació sense compromís

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Articles relacionats

T’ha agradat aquest article? Aquí tens d’altres articles que et poden interessar