seguro-coche-mujer-coche-nuevo-eleccion-seguro

Quina assegurança contractar depenent de l’edat del cotxe?

L’antiguitat del teu cotxe és un factor a tenir en compte a l’hora d’escollir la teva assegurança. Segons l’etapa de vida del teu vehicle et convindrà escollir una assegurança a tot risc, a tercers ampliada o a tercers bàsica.

La millor assegurança per al teu cotxe nou o un vehicle de menys de 5 anys d’antiguitat és a tot risc (amb franquícia o sense). Inclou tots els danys, també, si te’l roben o pateixes un sinistre total. Per tant, tot està cobert.

Si el teu automòbil té uns anys, superi els 5-6 anys d’antiguitat, et recomanem una assegurança a tercers ampliada. Cobreix l’assistència en viatge, la ruptura de vidres, el robatori, l’incendi, els danys materials i personals que provoquis. Fins i tot, si així ho vols, la pèrdua total del vehicle, els danys per calamarsa o l’atropellament a animals cinegètics.

L’assegurança a tercers bàsica també és una gran opció quan el vehicle té una antiguitat elevada o en necessites el preu més econòmic. Cal saber que renuncies a gairebé tot, excepte als danys que provoquis a tercers. Tot i això, pots incloure-hi els vidres i l’assistència en viatge.

Et pot interessar: Quina documentació necessito per fer una assegurança de cotxe

Altres factors per escollir la millor assegurança per al teu cotxe:

  • Si vius en una ciutat i deixes el cotxe aparcar a l’exterior durant la nit, has de tenir en compte contractar les garanties d’incendi, robatori i llunes si no contractes una assegurança a tot ric.
  • Si vius en una zona rural o de muntanya és interessant contractar la garantia opcional de danys cinegètics (danys causats per animals). I, la cobertura de lliure elecció de taller per poder fer totes les reparacions del teu cotxe a un concrecionari o taller proper.
  • Si tens un cotxe de gamma prèmium, et convé mantenir l’assegurança a tot risc durant més temps. Les reparacions solen ser molt elevades en els vehicles d’alta gamma.
  • Si tan sols utilitzes el cotxe durant les teves vacances, planteja’t contractar una assegurança temporal.
  • Si ets un conductor menor de 25 anys, et recomanem ficar-te com a conductor ocasional dins l’assegurança. Et sortirà molt més econòmic que no ficar-te com a prenedor de la pòlissa. En aquests casos el prenedor sol ser un familiar. S’usa la seva bonificació com a conductor veterà i et permet reduir una gran quantitat el valor total. La nostra recomanació és una vegada complir els 25, mirar l’assegurança al teu nom per anar adquirint bonificació per bon conductor.
  • Si has tingut algun sinistre, valorar quina ha estat la teva experiència amb la companyia asseguradora que tenies contractada. Si has tingut una bona gestió, assistència i solució dels danys ocasionats, cal que reflexionis i mantenir la mateixa companyia. Encara que el cost pugui ser superior a l’anterior pagament el moment del sinistre és primordial

I per últim, contacta amb un corredor d’assegurances. T’oferim l’assegurança personalitzada amb les millors ofertes de les companyies. Som imparcials, no tenim contracte amb cap de les més de 20 companyies que treballem. Tindràs un tracte personal i d’acompanyament en tot el període del teu contracte, sense cap cost afegit. En el moment més important, a l’hora del sinistre, el nostre equip de sinistres t’ajudarà en tots els tràmits.

T’ha quedat algun dubte de l’assegurança que necessites? Vols saber quina és la millor assegurança per al teu cotxe? Et pots posar en contacte amb el nostre equip mitjançant WhatsApp 654 52 50 25, enviant-nos un correu a asur@asurbrok.es o trucant al 973603463.contractar-assegurança-de-cotxe

Articles relacionats

Hombre feliz frente a su coche asegurado - Coberturas esenciales en tu seguro de coche
Distraccions conduint