Què-necessites-saber-sobre-l'assegurança-d'esquí

Què necessites saber sobre l’assegurança d’esquí?

Benvingut a l’apassionant món dels esports d’hivern! Si ets aquí, és probable que estiguis pensant a assegurar les teves aventures a la neu amb una assegurança d’esquí. Però què implica realment aquest tipus d’assegurança? En aquest article, explorarem tots els aspectes relacionats amb l’assegurança d’esquí perquè puguis prendre decisions informades i gaudir al màxim dels teus dies a les pistes.

Per què necessites una assegurança d’esquí?

Comptar amb una assegurança d’esquí és essencial per protegir-te davant de possibles situacions imprevistes durant les teves aventures a les pistes o, si ets més experimentat, fora d’elles. Alguna vegada t’has preguntat què succeiria si pateixes un accident mentre esquies? Aquí és on entra en joc aquest tipus d’assegurança. Al llarg d’aquest article, explorarem les raons fonamentals per les quals necessites una assegurança d’esquí.

Necessites ajuda amb les teves assegurances?

7 cobertures importants d’una assegurança d’esquí

 1. Assistència mèdica: L’esquí comporta riscos, i una assegurança d’esquí pot cobrir les despeses mèdiques en cas de lesions. Des del tractament mèdic fins a possible evacuació en casos greus, aquesta cobertura et brinda la seguretat financera necessària.
 2. Cobertura d’equip: Els teus equips d’esquí i snowboard són inversions significatives. L’assegurança d’esquí pot oferir protecció en cas de pèrdua, robatori o dany del teu equip, assegurant que no perdis econòmicament per imprevistos. En aquests casos, també hi ha companyies que ofereixen cobertures que es fan càrrec de pagar els costos del lloguer del material.

  Equipamiento de esquí

  Equipament d’esquí a pistes.

 3. Cancel·lació del viatge: Problemes de salut sobtats o condicions climàtiques adverses poden obligar-te a cancel·lar el teu viatge d’esquí. Una assegurança d’esquí pot cobrir els costos associats amb la cancel·lació.
 4. Responsabilitat civil: Si causes danys a tercers mentre, una assegurança de responsabilitat civil pot protegir-te, cobrint les despeses legals i compensacions necessàries.
 5. Assistència en carretera i transport: Fins i tot abans d’arribar a les pistes, l’assegurança d’esquí pot oferir assistència en carretera i cobrir els costos de transport alternatiu en cas de problemes durant el viatge.
 6. Reemborsament dels forfets o classes: Si perds les teves passes, forfets, d’esquí o classes reservades a causa de circumstàncies imprevistes, l’assegurança d’esquí pot ajudar-te a recuperar alguns dels costos associats.
 7. Rehabilitació: En cas de lesions durant l’esquí, és essencial tenir aquesta protecció en la teva assegurança. Busca una pòlissa que ofereixi àmplia cobertura per a rehabilitació, facilitant un procés de recuperació òptim i ràpid.

En avaluar una assegurança d’esquí, és essencial verificar si les cobertures esmentades apliquen tant dins com fora de les pistes. La majoria de les companyies exclouen riscos o beneficis en practicar esquí fora de les àrees designades.

Assegurança d’esquí versus l’assegurança de forfet

És natural qüestionar-se si cal contractar una assegurança d’esquí quan ja es compta amb l’assegurança obligatòria del forfet. Per prendre decisions informades sobre la millor manera de protegir-te durant les teves activitats hivernals, és crucial entendre les diferències entre l’assegurança d’esquí i l’assegurança de forfet.

Assegurança d’esquí

L’assegurança d’esquí es presenta com l’única opció completa i flexible davant de qualsevol problema a les pistes d’esquí. Dissenyada per cobrir l’esquí en pista i la responsabilitat civil, danys realitzats a tercers. Hi ha algunes companyies, que també cobreixen l’esquí fora de pista. Aquesta assegurança ofereix diverses opcions que s’adapten a diferents necessitats i pressupostos, diferenciant quina pràctica es durà a terme i si s’està dins de pistes o fora d’elles. Aquestes pòlisses privades solen incloure una protecció integral i cobertures com les esmentades anteriorment. És una elecció recomanada, en tots els casos. Repetim, si et planteges dur a terme activitats fora de les àrees habilitades per la pista, hauràs de fixar-te bé si la teva pòlissa exclou les cobertures. Per això és recomanable contractar amb un corredor d’assegurances com Asurbrok.

Assegurança de forfet

D’altra banda, l‘assegurança associada al forfet se centra únicament en els possibles problemes derivats del mal funcionament dels remuntadors mecànics. Tot i que és obligatori i s’adquireix amb la compra del forfet, tan sols proporciona protecció en cas de danys causats per fallades en els remuntadors. Per tant, el seu abast és limitat un cop els esquiadors són a les pistes. En termes generals, no cobreix accidents a les pistes ni accidents causats a altres persones.

Quins esports cobreix una assegurança d’esquí?

Una assegurança d’esquí generalment cobreix una varietat d’esports relacionats amb la neu i les activitats hivernals. A més de l’esquí alpí, les pòlisses típicament inclouen cobertura per a altres esports com l’snowboard, l’esquí nòrdic (o de fons), senderisme amb raquetes de neu, i en alguns casos, també podrien abastar activitats com el trineu i el patinatge sobre gel, entre d’altres. És important revisar detingudament els termes i condicions de la pòlissa per assegurar-se que els esports específics que es planegen practicar estiguin coberts per l’assegurança d’esquí.

Deporte de nieve, raquetas.

La modalitat esportiva de raquetes de neu consisteix a córrer o caminar sobre terreny nevat.

A Asurbrok, ens especialitzem a oferir assegurances adaptades a les teves necessitats específiques, incloent-hi l‘assegurança d’esquí que garanteix la teva protecció integral durant les teves aventures a la muntanya. Comptem amb una àmplia gamma d’opcions de cobertura, assegurant que gaudeixis de les teves activitats hivernals amb total tranquil·litat. Si desitges obtenir més informació sobre com protegir-te durant les teves escapades a la neu, no dubtis a contactar amb nosaltres.

Articles relacionats

Hombre feliz frente a su coche asegurado - Coberturas esenciales en tu seguro de coche