impagament_lloguer

Assegurances d’impagament de lloguer, per continuar cobrant encara que el teu llogater no pagui

De vegades són herències i d’altres, inversions. La nostra clienta Maite va comprar un pis, després se’n va anar a viure a casa la seva parella, tema de funcionalitat, una casa més gran per donar la benvinguda al nen que esperaven…

Volia mantenir el seu pis i la solució per poder-ho fer era llogar-lo. Va buscar llogaters, va signar el contracte i tot anava bé fins que van tenir problemes econòmics: factures de subministraments sense pagar, mensualitats pendents, contratemps al pis… Com es pot recuperar el pis en cas d’incompliment de contracte?

Assegurances d’impagament

Per a això hi ha les assegurances d’“impagament de lloguer”, que ajuden a triar el teu llogater ideal amb una anàlisi de solvència sense gaire paperassa i et garanteixen el pagament de les rendes que et deguin i els subministraments. Deixar pendent de pagament les factures de la llum o del gas de l’últim hivern pot ser un bon sotrac per a la butxaca, encara més elevat que el deute de la renda.

D’altres característiques de l’assegurança d’impagaments

A més, una bona assegurança d’impagament de lloguer s’encarrega de reclamar i defensar els teus drets en cas d’incompliment contractual, dels danys que es causin a l’habitatge, o el local, i fins i tot d’indemnitzar pels actes vandàlics que provoquin els llogaters malintencionats. Un bon assessorament jurídic et pot guiar per recuperar i protegir els teus immobles o per fer fora el llogater com més aviat millor.

Hi ha persones que depenen de les rendes dels seus llogaters per viure, van ser la seva inversió i ara són la seva renda. Si les persones que han llogat no compleixen o no tenen rendes; no tenen protecció.

De vegades dubtes a l’hora de llogar la casa del poble o els locals que has heretat. Tens por que te’ls destrossin, que no et paguin, que t’hagis de fer càrrec de les factures. I, mentrestant, la casa del poble s’enfonsa, els locals es converteixen en nius d’escombraries i de pols… Donar-los una nova vida, una oportunitat d’ús, pot ser bo per a tu, per als teus béns i per a les persones que els necessiten llogar. Protegeix els teus interessos.

Articles relacionats

T’ha agradat aquest article? Aquí tens d’altres articles que et poden interessar

Hombre feliz frente a su coche asegurado - Coberturas esenciales en tu seguro de coche