fira-de-sant-josep-mollerussa-2023

Asurbrok serà a la 150 fira de Sant Josep de Mollerussa del 17 al 19 de març de 2023

S’acosta un dels esdeveniments més importants de l’any per al territori de Lleida i en especial per a Mollerussa, la fira de Sant Josep, en la seva edició 150, tindrà lloc de manera presencial.  Se celebrarà del 17 al 19 de març al Recinte Firal de Mollerussa. Asurbrok, al costat d’una gran quantitat d’empreses i personalitats, formarà part de l’esdeveniment.

Fira de Sant Josep 2023

La Fira de Sant Josep continuarà sent un esdeveniment 100% presencial i tindrà lloc durant els dies 17, 18 i 19 de març de 2023. Aquest esdeveniment reuneix any rere any un gran nombre d’empreses del sector agrícola i ramader, on podran establir un contacte directe entre ells i assistir a diferents ponències, espais de negoci i activitats.

Què és la Fira de Sant Josep?

La Fira de Sant Josep de Mollerussa és un esdeveniment anual que se celebra a la ciutat de Mollerussa, situada a la província de Lleida, a Catalunya, Espanya. Aquesta fira es duu a terme al voltant del dia 19 de març anualment. També es troba el Saló de l’automòbil, espectacles i atraccions per a tots els públics.

Fira-de-sant-josep-mollerussa

Fira de Mollerussa

La Fira de Sant Josep de Mollerussa és considerada una de les fires agropecuàries més importants d’Espanya i compta amb una llarga tradició, ja que se celebra des del segle XIX. S’hi donen cita empreses i professionals del sector. Hi trobaràs exposicions de maquinària, productes i serveis relacionats amb l’agricultura i la ramaderia. D’altra banda, també es troben diferents entitats vinculades al sector, com és el nostre cas, amb un gran ventall de clients del sector agrícola del territori.

Com formarà part Asurbrok en l’esdeveniment?

fira-de-sant-josep-2023-pavello

Fira de Mollerussa

Estarem a l’espai d’Agrupem, organització comarcal que es dedica a impulsar el teixit empresarial del Pla d’Urgell i a fomentar la cooperació entre les empreses del territori. En aquest sentit, formarem part d’un espai conjunt al pavelló A, on apareixen totes les empreses del Pla d’Urgell, a l’estand número 45.  Aquesta col·laboració ens permet estar en contacte directe amb altres empreses locals, la qual cosa contribuirà a generar sinergies i a enfortir el teixit empresarial de la zona.  A més, veuràs moltes novetats.

Presentarem la nostra nova identitat visual, marxandatge i farem un sorteig

Durant la fira de Sant Josep de Mollerussa, a l’estand d’Asurbrok estarem lliurant productes interessants i farem un sorteig especial.  No et perdis l’oportunitat de visitar-nos!logotip-asurbrok-assegurances-mollerussa

Una oportunitat única per conèixer els nostres productes i serveis d’assegurances

A Asurbrok ens enorgulleix participar en l’edició 150, una oportunitat única per estar més a prop dels nostres clients i per donar a conèixer la nostra àmplia oferta de productes i serveis d’assegurances. Com a novetat per a la fira introduïm la nova col·laboració amb el grup bonÀrea Assegura per donar el millor producte d’Agroseguro.

Col·laboració d’Asurbrok amb bonÀrea Assegura per realitzar assegurances d’Agroseguro

Des d’Asurbrok t’informem que disposem d’un equip tècnic dedicat exclusivament al sector agrícola-ramader per donar el millor assessorament a la contractació d’assegurances amb Agroseguro.

Ens unim amb bonÀrea per oferir-te un servei que et proporcionarà:

  • El millor preu del mercat
  • Assessorament perquè triïs la millor opció per a la teva explotació
  • Informació de les subvencions d’ENESA o els avals de SAECA
  • També pels tràmits de les subvencions de DUNS i PACS
  • Un equip professional en la gestió i resolució dels teus sinistres amb assessorament de camp, si cal.

No et perdis l’oportunitat de visitar-nos, conèixer-nos i aprofitar totes les sorpreses que hem preparat per a tu. T’esperem a la Fira de Sant Josep!

Necessites ajuda amb les teves assegurances?

Articles relacionats

fira-de-sant-josep-mollerussa-2023
Que-és-una-corredoria-de-segurs-i-com-pot-ajudar-te