autonoma

Autònom/a, tu sí que vals!

El 72% de les persones que treballem com a autònoms tenim por d’emmalaltir i haver de parar de treballar per recuperar-nos, no només per la malaltia, sinó també per la pèrdua d’ingressos que ens suposaria (Estudi Nacional de l’Autònom). Si estiguéssim de baixa per malaltia, la majoria cobraríem entre 609 € i 708 € mensuals (perquè el 86% cotitzem per la base mínima).

Una malaltia, un accident o una baixa són incompatibles amb la nostra feina. La notícia sarcàstica del butlletí d’humor El Mundo Today es queda curta: “Mai no emmalalteixen. […] Els autònoms són capaços de subsistir sense tenir assegurat el subministrament regular d’ingressos i menjar”.

Cada vegada que acaba un any i en comença un de nou és moment de fer plans per als 12 mesos que han de venir. En el cas dels autònoms el mes de gener és el moment perfecte per revisar com ha anat l’any anterior i fixar nous objectius de cara al període que ha d’arribar.

El que està clar és que els autònoms no ens rendim fàcilment, així que la gran majoria continuarem lluitant a capa i espasa per mantenir els nostres negocis. Si aquest 2022 no es pot créixer, almenys ens hem d’assegurar que d’aquí a 12 mesos ens puguem continuar dedicant a la nostra activitat professional.

Els riscos als quals s’enfronta qualsevol activitat empresarial són massa importants per deixar-los en mans de la “lletra petita”. Consulta’ns, podem atendre qualsevol necessitat, negociar les condicions més avantatjoses per a la teva empresa i acompanyar-te permanentment quan es produeix el sinistre.

Redacció:  e2k

Articles relacionats

T’ha agradat aquest article? Aquí tens d’altres articles que et poden interessar