AUTÒNOMS: TREBALLADORS EN COS I ÀNIMA

Aquesta frase adquireix tot el seu sentit en referir-nos al col·lectiu d’autònoms del nostre país. Engranatge fonamental del teixit econòmic de la nostra societat. Treballadors emprenedors, independents, lliures i essencials, que dia a dia fan un esforç suprem i constant per mantenir el negoci i per garantir-se un sou digne.

El sector assegurador d’una manera fàcil i senzilla amb productes pensats per ells, pot  acompanyar-los i complementar la situació de desempara que provoca el sistema de cotitzacions actual. Alhora que pot convertir-se en el seu coixí de seguretat. Protegint tots els fronts: l’avui i el demà.

Perquè és primordial minimitzar el perjudici i la pèrdua d’ingressos que qualsevol imprevist els hi pot provocar, com l’actual pandèmia de la covid-19. Circumstàncies que deixen coix paral·lelament a la persona i al negoci i a la pròpia família.

La vida ja és prou difícil i per tant ens cal posar-hi solucions, que ens permetin ajudar a  aquest sector a tenir un present segur, buscant  plegats com afrontar de la millor manera una baixa llarga deguda a malaltia o accident per exemple, minvant al màxim el perjudici econòmic ocasionat. I el que és igual d’important, aconseguir un futur tranquil, per gaudir de ple de l’esperada jubilació. Salvaguardant el dia a dia i també l’horitzó.

El mediador d’assegurances sens dubte que sabrà assessorar sobre el que més s’adiu a les necessitats de cadascú, perquè cap autònom hagi d’aturar-se!

Article de Paco Palacin, director d’Asur Brok

Deixa‘ns les teves dades i t’explicarem quina és la millor opció pel teu cas, sense cap compromís

3 + 0 = ?