Autònoms: treballadors en cos i ànima

Aquesta frase adquireix tot el seu sentit en referir-nos al col·lectiu d’autònoms del nostre país. Engranatge fonamental del teixit econòmic de la nostra societat. Treballadors emprenedors, independents, lliures i essencials, que dia a dia fan un esforç suprem i constant per mantenir el negoci i per garantir-se un sou digne.

El sector assegurador d’una manera fàcil i senzilla amb productes pensats per ells, pot  acompanyar-los i complementar la situació de desempara que provoca el sistema de cotitzacions actual. Alhora que pot convertir-se en el seu coixí de seguretat. Protegint tots els fronts: l’avui i el demà.

Perquè és primordial minimitzar el perjudici i la pèrdua d’ingressos que qualsevol imprevist els hi pot provocar, com l’actual pandèmia de la covid-19. Circumstàncies que deixen coix paral·lelament a la persona i al negoci i a la pròpia família.

La vida ja és prou difícil i per tant ens cal posar-hi solucions, que ens permetin ajudar a  aquest sector a tenir un present segur, buscant  plegats com afrontar de la millor manera una baixa llarga deguda a malaltia o accident per exemple, minvant al màxim el perjudici econòmic ocasionat. I el que és igual d’important, aconseguir un futur tranquil, per gaudir de ple de l’esperada jubilació. Salvaguardant el dia a dia i també l’horitzó.

El mediador d’assegurances sens dubte que sabrà assessorar sobre el que més s’adiu a les necessitats de cadascú, perquè cap autònom hagi d’aturar-se!

Article de Paco Palacin, director d’Asur Brok

Deixa‘ns les teves dades i t’explicarem quina és la millor opció pel teu cas, sense cap compromís

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.