Cal assegurar el segon habitatge?

“És un apartament petit, però ens dona la vida. Abans hi anàvem amb els nostres fills, tot l’estiu, i fins i tot hi venien els seus amics. Ara hi venen també els meus nets. A l’hivern, el solem llogar, però no sempre està habitat.”

Per què has d’assegurar el teu segon habitatge si no hi vius tot l’any?

Precisament per això, perquè el deixes exposat a filtracions d’aigua, fallades elèctriques, robatoris i, fins i tot, a la possibilitat que l’ocupin. Pot ser la casa del poble, un apartament que tens en una població costanera o el pis que vas comprar a la ciutat quan els teus fills hi van anar a estudiar, i tots mereixen la mateixa atenció i la mateixa seguretat que el teu habitatge habitual.

No importa com sigui un segon habitatge. Has invertit un capital o t’has rehipotecat per adquirir una segona llar. Per què ho has d’arriscar tot per no contractar una assegurança adequada per protegir-lo? El risc és molt més gran, ja que, si hi té lloc un sinistre, com que no hi ha ningú per adonar-se’n, les conseqüències acostumen a ser més greus. Per exemple, el trencament d’una canonada, una gotera, una espurna elèctrica o, fins i tot, que es trenqui una finestra i deixi entrar les inclemències climatològiques a la casa… I, per descomptat, els robatoris, especialment quan no hi ha vigilància.

Com contractar una bona assegurança?

Per contractar una bona assegurança, cal tenir en compte les circumstàncies que envolten els segons habitatges, ja que estan molt més temps deshabitats, i hi ha assegurances especialment dissenyades per a aquest tipus d’habitatge per tal que la companyia d’assegurances respongui perfectament en cas de sinistre.

Et recomanem que vinguis a la nostra oficina o contacta mitjançant el següent enllaç; assegurances de llar a la nostra web. La nostra capacitat de treballar amb totes les companyies asseguradores ens permet donar-te la millor oferta adaptada a les teves necessitats reals, perquè, tant per al teu habitatge principal com per al segon habitatge o per a un habitatge de lloguer, necessites la millor protecció.

Articles relacionats

T’ha agradat aquest article? Aquí tens d’altres articles que et poden interessar