directament-damunt-de-la-taula-amb-eines-de-treball-servei-manitas-assegurança-de-llar

Cobertures de la teva assegurança de llar que segurament no coneixes

A veure… si a Espanya es produeixen 4 goteres per minut, 1 trencament de vidre cada 26 segons, 1 robatori cada 1,19” i 1 incendi cada 4,50”, com és possible que encara no tinguis una assegurança de llar?

L’assegurança de llar pagarà els desperfectes que pateixis i altres que desconeixes

  1. L’assegurança et pot buscar proves per demostrar el cyberbullyinga l’escola del teu fill.
  2. T’instal·la l’aixeta del lavabo amb el servei del “manetes”.
  3. Et restitueix els diners d’un atracament al carrer.
  4. T’abona els danys que pot provocar el teu gos o mascota quan travessi el carrer i causi un accident d’un cotxe (i, també, els danys a tercers si hi fossin).
  5. T’abona l’excés de consum d’aigua quan tinguis una fuga en el reg automàtic del jardí.
  6. Et dona assistència informàtica per eliminar un virus a l’ordinador domèstic i per configurar una eina de control als teus familiars.

Les assegurances de llar poden cobrir situacions que de vegades són desconegudes per les persones que contracten les pòlisses i, a conseqüència d’això, es desaprofita la possibilitat d’exigir determinades assistències a les entitats asseguradores. Segons un estudi del portal acierto.com 3 de cada 10 espanyols ignora quines són les cobertures d’una assegurança de llar.

La importància de contactar amb un corredor d’assegurances

Per això és tan important el nostre assessorament com a experts en assegurances. Coneixem els nostres clients i coneixem els contractes amb totes les seves clàusules, limitacions, drets i obligacions. Quan es produeix un sinistre, us acompanyem permanentment per agilitar els tràmits i tractar amb els pèrits o les tramitadores per aportar els arguments tècnics necessaris per defensar els teus interessos fins que tot es resolgui.

T’han quedat dubtes sobre les diferents cobertures de l’assegurança de llar? Vols saber quina és la millor assegurança de llar i cobertures per a tu? Et pots posar en contacte amb el nostre equip mitjançant Whatsapp +34 654 52 50 25 , enviant-nos un correu a asur@asurbrok.es o trucant al 973603463 

Articles relacionats

T’ha agradat aquest article? Aquí tens d’altres articles que et poden interessar

plaques solars assegurança de llar
incendi_pis