Hombre feliz frente a su coche asegurado - Coberturas esenciales en tu seguro de coche

Cobertures essencials en l’assegurança de cotxe

A Asurbrok, corredoria d’assegurances situada a Mollerussa, Lleida, comprenem la importància de brindar-te una assegurança de cotxe completa i transparent. Per això, et presentem les cobertures essencials que no has de passar per alt en assegurar el teu vehicle. Aquestes cobertures et brindaran la protecció necessària per viatjar amb tranquil·litat:

1. Responsabilitat civil obligatòria

La responsabilitat civil obligatòria és fonamental per circular legalment i cobreix els danys que puguis causar a tercers en un accident. En ser obligatòria, ve per defecte inclosa en totes les modalitats de les assegurances de cotxe que ofereixen totes les nostres companyies, amb les quals treballem. Ens assegurem que aquesta cobertura estigui present en totes les nostres pòlisses per garantir el teu compliment legal a la carretera.

Necessites ajuda amb les teves assegurances?

2. Accidents al conductor

L’assegurança al conductor és una cobertura crucial que protegeix el conductor culpable del sinistre. Aquesta cobertura garanteix al conductor el cobrament d’una indemnització, fins a un límit fixat en la pòlissa. Per exemple, des de 6.000 euros per danys físics permanents (invalidesa total o parcial) i compensació als seus familiars en cas de mort. A més, algunes companyies, cobreixen les despeses mèdiques i farmacèutiques derivades de les lesions personals patides pel conductor assegurat, incloent-hi assistència sanitària, trasllats urgents, pròtesis, entre d’altres.

3. Assistència en carretera

L’assistència en carretera és la teva millor aliada en situacions d’emergència a la carretera. Des del quilòmetre zero, aquesta cobertura et brinda ajuda ràpida i professional en cas d’avaries, accidents o qualsevol altre contratemps que puguis enfrontar en el teu viatge.

4. Llunes

La visibilitat al volant és essencial per garantir una conducció segura. Per això, incloure una cobertura que protegeixi les llunes del vehicle és fonamental. Aquesta cobertura cobreix tant la substitució com la reparació dels vidres del cotxe, incloent-hi la lluna davantera, posterior i laterals.

Cobertura de lunas para cristales de coche: Cristal roto de un vehículo

5. Defensa jurídica

En cas de litigis relacionats amb el teu vehicle, la defensa jurídica és la teva millor aliada. Aquesta cobertura et brinda assistència legal i cobreix les despeses associades a la defensa en cas de litigis.

6. Robatori

Comptar amb una cobertura que et protegeixi en cas de robatori és fonamental. Aquesta cobertura cobreix les despeses associades al robatori del vehicle i et brinda la tranquil·litat de saber que estaràs protegit en cas de qualsevol eventualitat.

7. Accidents amb cinegètics

La cobertura d’accidents amb cinegètics et protegeix en cas de col·lisió amb animals cinegètics, com cérvols, senglars o els cabirols. Aquesta cobertura és especialment important si condueixes per zones rurals on aquests animals són més comuns.

Cobertura contra animales cinegéticos: Ciervo en la carretera

8. Vehicle de substitució

En cas que el teu vehicle estigui fora de servei per reparacions, comptar amb un vehicle de substitució pot fer tota la diferència. Aquesta cobertura et brinda un vehicle de substitució perquè puguis continuar amb la teva vida diària sense interrupcions.

A Asurbrok, ens comprometem a oferir-te una assegurança de cotxe confiable que s’adapti a les teves necessitats i pressupost. Contacta amb nosaltres avui mateix per obtenir més informació sobre les nostres cobertures i trobar la pòlissa perfecta per a tu. Oferir-te la millor solució segura és la nostra prioritat.

Articles relacionats

Distraccions conduint
cada cuándo cambiar las gomas del limpiaparabrisas
seguro-coche-mujer-coche-nuevo-eleccion-seguro

Subscriu-te a la nostra Newsletter