Asurbrok-10-Anys-de-Compromís-amb-l'IRBLleida

Asurbrok: 10 anys de compromís amb l’IRBLleida

Asurbrok celebra una fita destacada: una dècada de col·laboració fructífera amb l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida). Durant aquests deu anys, hem mantingut un compromís constant amb la investigació biomèdica de primera línia que realitza aquest institut de referència a Catalunya.

El paper clau de l’IRBLleida en la recerca biomèdica

L’IRBLleida és un actor essencial en el camp de la recerca biomèdica. Fundat el 2004, el seu objectiu és crear sinergies entre la recerca bàsica, clínica i epidemiològica per millorar la pràctica clínica actual. Amb una missió clara de generar coneixement de qualitat i amb una vocació internacional, l’IRBLleida ha estat liderant innovacions en el tractament de malalties greus com el càncer de mama i altres patologies.

Diari la mañana asurbrok x irblleida

Notícia que va aparèixer al diari La Mañana de la col·laboració

Impacte positiu en la societat

Durant aquests deu anys, hem estat testimonis dels resultats positius de la recerca realitzada per l’IRBLleida. Hem vist com els seus projectes han tingut un impacte directe en la millora de la qualitat de vida de la societat i en la prevenció de malalties.

Mirant cap al futur

Asurbrok mira cap al futur amb optimisme i determinació. Reafirmem el nostre compromís amb l’IRBLleida i la seva missió de promoure la investigació biomèdica de qualitat. Continuarem treballant junts per fer avançar la ciència i contribuir al benestar de la societat.

Agraïm a tot l’equip de l’IRBLleida per la seva dedicació i excel·lència en la recerca. Estem orgullosos de formar part d’aquesta col·laboració de deu anys i esperem amb interès els èxits que encara estan per venir cap a una millor salut per a tothom.

Veure el post penjat a xarxes.

Articles relacionats