assegurança-de-impagament-de-lloguer

Necessites una assegurança d’impagament de lloguer?

El nombre de lloguers de locals i habitatges està augmentant considerablement en els darrers anys. Això és degut a canvis en els hàbits dels joves, a la mobilitat laboral i al comportament dels inversors. Aquesta és la bona notícia. La mala notícia és que en gairebé un 9% dels casos es produeixen retards o impagaments (Font: INE). La mitjana del deute és al voltant dels 6.000 euros.

Què és una assegurança d’impagament de lloguer?

L’assegurança d’impagament de lloguer protegeix al propietari d’un habitatge de la interrupció dels ingressos a conseqüència de l’impagament de l’inquilí al lloguer mensual. Cobreix el pagament de les diferents rendes, amb un nombre màxim de mensualitats que s’estableixen a la pòlissa de l’assegurança.

Si sou propietari d’una casa/pis i esteu pensant en llogar-lo, us interessa conèixer els  riscos de llogar un habitatge  i els avantatges de contractar l’‘d’impagament de lloguer.

Quins són els riscos principals de llogar un habitatge?

Hi ha riscos tangibles quan llogues un habitatge aquí t’exposem els principals i més notables

  • Deteriorament del pis
  • Depreciació de l’habitatge
  • Mal assessorament immobiliari
  • Variació de la taxa de lloguer a la baixa
  • Despeses que comporta l’immoble
  • Impagament de lloguer i morositat

Els avantatges de tenir una assegurança d’impagament de lloguer

  • Garantia de cobrament de les rendes i subministraments: Com a propietari estaràs cobert amb el nombre de mensualitats de rendes impagades que contractis a l’assegurança. L’asseguradora reclamarà i defensarà els vostres drets en cas d’incompliment contractual per part de l’inquilí. També es pot fer càrrec de l’impagament dels subministraments.
  • Reclamació i indemnització: El producte garanteix la reclamació dels possibles danys causats al teu habitatge o local (continent) i una indemnització econòmica per actes vandàlics o malintencionats que t’hagi causat l’inquilí.
  • Assessorament i assistència jurídica: L’Asseguradora posarà a la teva disposició un advocat que t’informarà dels teus drets i de la millor manera de defensar-los, a més de reclamar i defensar els teus interessos si fos necessari.

Quines són les cobertures d’una assegurança d’impagament de lloguer?

Es troben les cobertures principals següents:

Ajuda per poder triar l’inquilí correcte. Ho fem mitjançant la seva solvència, amb unes dades bàsiques.

El cobrament de 6, 12, 18, 24 o 36 mensualitats de rendes 100% garantides. En locals comercials el cobrament garantit serà de 6 o 12 mesos.

També s’inclouen totes les despeses legals; defenses i reclamació del contracte d’arrendament per impagament del lloguer o subministraments, desnonament i reclamació de rendes, honoraris d’advocats, drets aranzelaris del procurador, costos judicials i poder notarial.

T’han quedat dubtes sobre l’assegurança d’impagament de lloguer? Vols saber quina és la millor assegurança i cobertures per als teus habitatges? Pots posar-te en contacte amb el nostre equip mitjançant WhatsApp  +34 654 52 50 25, enviant-nos un correu a  asur@asurbrok.es  o trucant al  973603463contractar-assergurança-impagament-lloguer

Articles relacionats

T’ha agradat aquest article? Aquí tens altres articles que et poden interessar