autonomo lesionado

Coneixes l’assegurança de baixa laboral per autònoms?

Autònom, què passa quan deixes de treballar? Que els ingressos es redueixen o desapareixen, encara que tinguis dret a cobrar la baixa de la Seguretat Social. Te’n poso un exemple.

Si tens una malaltia i estàs cotitzant per la base mínima, el primer mes cobraràs el 60% de la teva nòmina i la resta dels mesos, el 75%. Tanmateix, hauràs de continuar pagant la teva quota d’autònom durant les dues primeres mensualitats.

Quant et sobra? Pots viure amb aquests diners? Segurament que no.

Aquí entra l’assegurança. En què consisteix l’assegurança de baixa laboral?

Segons el nostre punt de vista només hi ha una solució: contractar una assegurança de baixa laboral que és compatible amb la prestació de la Seguretat Social. Cobraràs la quantitat diària que tu decideixis. A AsurBrok analitzarem la teva situació i calcularem quina quantitat vols o pots pagar a la companyia d’assegurances a canvi de la teva prestació per malaltia o accident.

Quan la rebis, l’hauràs de declarar a l’IRPF, ja que tributa com a increment de patrimoni.

Tots ens hauríem de permetre estar malalts, fins i tot els treballadors per compte propi.

Tots hauríem de tenir dret a cobrar una prestació per baixa.

T’ha quedat algun dubte de l’assegurança que necessites? Et pots posar en contacte amb el nostre equip mitjançant WhatsApp 654 52 50 25, enviant-nos un correu a asur@asurbrok.es o trucant al 973603463.contracta asseguranca baixa laboral

Redacció:  e2k

Articles relacionats

accident assegurances d'accidents
autonoma