Seguros salud

Consells per a les teves vacances i assegurances

Redacció de E2KBROKERNET

És cert, el descans, la desconnexió, gaudir del temps lliure, de les estones d’oci, són els moments més valorats. Planegem les nostres vacances: on, quan, com i amb qui. Les organitzem amb il·lusió, ens divertim fent-ho. Et donem alguns consells perquè visquis el teu descans de la manera més tranquil·la i segura possible:

Assegurança de cotxe

Si et desplaces amb el teu vehicle, és important que hi facis una bona posada al punt per evitar contratemps: revisa els llums, les rodes, els sistemes de frenada i de retenció… i l’aire condicionat. Però, a més, si sorgeix qualsevol imprevist, cal que tinguis gravat al mòbil el telèfon d’assistència perquè et puguin ajudar immediatament.

Assegurança de la llar

Marxaràs uns dies de casa i probablement encarregaràs a una persona de confiança que vagi a casa teva a regar les plantes, recollir el correu, estar pendent que no hi passi res estrany, que no hi hagi cap avaria ni gotera, o un robatori, el tan temut robatori… Una bona assegurança de llar t’inclou aquests incidents que es poden produir just quan ets lluny de casa. Revisa la teva pòlissa o demana’ns que ho fem amb tu si hi ha res que et preocupi, i guarda també al teu dispositiu mòbil el telèfon d’assistència per a qualsevol imprevist.

Assegurança de salut

El més normal és que no passi res, que gaudeixis d’un temps tranquil. Però de vegades ens posem malalts o caiem i ens trenquem… Una bona assistència mèdica, a qualsevol lloc, tant a Espanya com fora de les nostres fronteres, literalment, si és que aquest any decideixes viatjar-hi: et dona la vida. No t’oblidis la targeta de la teva assegurança de salut i, si necessites qualsevol comprovació depenent de la teva destinació, ens tens a la teva disposició.

Assistència en viatge

Si viatges sol, amb amics o amb la família, aquesta assegurança que pots fer per dies t’ofereix absoluta tranquil·litat, ja que rebràs la millor assistència en cas que tinguis un contratemps mèdic i, a més, pots disposar de cobertures per a incidències en viatges i vols; i si tens previst fer algun esport, et poden assegurar la teva millor protecció.

Tu planifica, organitza i diverteix-te. Nosaltres estarem pendents d’ajudar-te quan ens necessitis.

Articles relacionats

T’ha agradat aquest article? Aquí tens d’altres articles que et poden interessar