consells-per-prevenir-que-et-robin-el-cotxe

5 consells per prevenir que et robin el cotxe

El robatori d’un automòbil pot causar inconvenients i despeses considerables, fins i tot tenint una assegurança d’automòbil amb la cobertura de robatori dins de la pòlissa (contracte). En aquest cas, primer, farà falta denunciar el robatori a la policia i comunicar-ho a la companyia asseguradora. I, per últim, trobar un vehicle nou per substituir l’antic. Un procés frustrant que requereix molt de temps. A continuació et mostrem 5 estratègies per reduir el risc de robatori del teu automòbil.

Com es pot protegir un vehicle del robatori?

1. No deixeu mai les claus al cotxe

Tot i que pot ser temptador deixar les claus al contacte quan aneu a una botiga i feu una parada breu, no ho feu mai, porteu-les sempre amb vosaltres. Deixar el cotxe en marxa, pot atraure possibles lladres de cotxes, ja que no s’han d’esforçar tant per robar el vehicle. Si treus les claus, tanques el vehicle i les poses a la bossa o a la butxaca, tindràs molta menys probabilitat que te’l robin. A més, no deixeu cap recanvi dins o al voltant del cotxe. Els lladres experimentats sovint comproven la guantera, la consola central i la part inferior del marc per trobar un recanvi de les claus.

llaves-del-coche-llaves-en-el-interior-del-coche-problemas-de-robo-del-coche

2. Aparqueu el cotxe en un lloc transitat i il·luminat

Aparcar en una zona ben il·luminada sempre és una bona idea. Si està en una zona concorreguda, els lladres tindran més dificultat per actuar. Si teniu un garatge, aparqueu el vehicle a dins i tanqueu les portes. Si teniu més d’un vehicle i tan sols una plaça de pàrquing, aparqueu el menys valuós al carrer i l’altre en l’interior. La instal·lació d’un sistema de càmeres o d’una alarma de seguretat per a la llar t’ajudarà, encara més, davant d’aquesta problemàtica.

3. Amaga objectes valuosos

Quan no sou al vehicle, no deixeu res important a la vista. Per exemple; motxilles, bosses, dispositius electrònics, regals i l’equipatge són articles molt buscats, que poden atraure a un lladre a trencar la finestra o robar el vehicle. Sempre que pugueu dipositeu tots els elements al maleter. Per afegir una capa més de seguretat, dipositar-los abans d’arribar a la destinació. Així, evitaràs que els delinqüents vegin els elements i la seva nova ubicació. A més, com és evident, cal tenir present el següent consell.

maletero-abierto-con-mochila

4. Tanca les portes i finestres

No deixeu mai el vehicle en marxa sense vigilar i tanqueu sempre les portes. Recordeu també tancar les finestres i el sostre solar. I, manteniu les claus del cotxe allunyades de la porta principal on es puguin robar fàcilment.

5. Instal·leu un dispositiu antirobatori

Els dispositius antirobatori de cotxes creen un sistema complet que ajuda a evitar que algú et robi el cotxe. A causa d’aquest risc reduït, també poden beneficiar-te d’un descompte a la teva assegurança d’automòbil. Hi ha moltes opcions per a aquests sistemes, inclosos sistemes d’alarma passius, apagats automàtics d’encesa i dispositius de seguiment. També podeu obtenir un element dissuasiu visible, com ara un bloqueig del volant.

T’han quedat dubtes sobre els diferents consells per prevenir un robatori? Vols saber quina és la millor assegurança de cotxe i cobertures per als robatoris? Et pots posar en contacte amb el nostre equip mitjançant Whatsapp +34 654 52 50 25 , enviant-nos un correu a asur@asurbrok.es o trucant al 973603463 assegurança-de-cotxe-amb-cobertura-de-robatori

Articles relacionats

T’ha agradat aquest article? Aquí tens d’altres articles que et poden interessar

Hombre feliz frente a su coche asegurado - Coberturas esenciales en tu seguro de coche
Distraccions conduint
cada cuándo cambiar las gomas del limpiaparabrisas
seguro-coche-mujer-coche-nuevo-eleccion-seguro
cotxes-classics-com-catalogar
carnet_conducir
robatori_cotxes
problemes del aquaplaning