assegurança-de-decessos-es-important

Convé tenir una assegurança de defuncions?

La mort sempre ens agafa malament, i és que és molt bonic viure. Per això s’ha de gaudir de cada dia, perquè no saps mai quan ens pot trucar a la porta. De vegades arriba de manera inesperada, però no és mai una visita grata. No només s’emporta una persona, sinó que aquí en deixa “el compte sense pagar”. I és per això que la majoria de les persones a Espanya contractem una assegurança de defunció (decessos).

Quines són les cobertures d’una assegurança de decessos?

Més enllà de la mort hi ha molta vida, i volem que les nostres famílies en gaudeixin sense pressions econòmiques ni emocionals. Hi ha assegurances de defunció que, a més d’assumir les costoses gestions burocràtiques (tràmit del certificat de defunció, baixa de la Seguretat Social, sol·licitud de pensions, esborrament digital…), presten assistència (psicològica, econòmica i legal).

Per sort l’hora de la mort queda lluny en el temps, mentre no arriba, aquesta assegurança ens pot acompanyar en altres problemes; des del tràmit de divorci fins a assistència informàtica i tecnològica, assistència a la llar de manetes, neteja bucal o el teu testament en línia. Et sorprèn? Coneixies totes aquestes cobertures?

T’han quedat dubtes sobre l’assegurança de decessos (defunció)? Vols saber quina és la millor assegurança de decessos per a tu? Et pots posar en contacte amb el nostre equip mitjançant Whatsapp +34 654 52 50 25 , enviant-nos un correu a asur@asurbrok.es o trucant al 973603463 Contracta-asseguranca-decessos

Redacció:  e2k

Articles relacionats

T’ha agradat aquest article? Aquí tens d’altres articles que et poden interessar