pare-noel

El Pare Noel és autònom

El Pare Noel viatja per tot el planeta per repartir regals a tothom, però només si s’han portat bé. Creiem que només treballa una nit a l’any, però no és així, ja que en una nit demostra tota la feina que ha estat fent durant tot l’any. El Pare Noel és autònom i té contractada l’assegurança d’accidents per a ell i els seus treballadors, els elfs, i també la responsabilitat civil per a possibles reclamacions si s’equivoca o no compleix tots els seus compromisos.

El preocupava molt una baixa laboral per si queia per una xemeneia i no podia tornar a pujar al trineu, fins i tot si moria a causa d’un infart, ja que no podem negar que la logística de ser Pare Noel és molt estressant. Gràcies a la seva assegurança de vida, la Mare Noel rebrà la indemnització.

Està clar que no tots caurem del trineu, però sí que ens poden atropellar en un pas de vianants, podem patir un infart o trencar-nos una cama mentre fem senderisme per la serra comarcal, i això impedirà que puguem continuar amb la nostra activitat professional. Una bona assegurança és la teva millor companya i nosaltres, com a corredors d’assegurances, t’ajudem a triar les més adequades per a tu sense que paguis més pel que no et fa falta.

Redacció:  e2k

Articles relacionats

T’ha agradat aquest article? Aquí tens d’altres articles que et poden interessar