Nuestros valores y objetivos

 • Confiança

  “El contracte d’assegurança és aquell pel qual l’assegurador s’obliga, mitjançant el cobrament d’una prima i per al cas que es produeixi l’esdeveniment el risc és objecte de cobertura a indemnitzar, dins dels límits pactats, el dany produït a l’ assegurat o satisfer un capital, una renda o altres prestacions convingudes”.

  Artic. 1 Ley 50/1980 de 9 d’octubre de Contracte d’Assegurança.

  Es tracta per tant, d’un contracte d’adhesió que subscriu el client, amb la confiança que es compliran les obligacions derivades del mateix per part de l’entitat asseguradora que el subscriu.

  Un dels nostres valors principals és la confiança amb la qual els nostres clients ens premien any rere any, en tornar a confiar en nosaltres perquè gestionem novament els seus contractes d’assegurança.

  El nostre millor agraïment és el compromís de millorar dia a dia el nostre servei.

  Quan algú et dóna la seva confiança, sempre et quedes en deute amb ell.

  Truman Capote. Escriptor Nord-americà. 1924-1984

 • Independencia

  A Asur Brok ens caracteritzem per la imparcialitat i objectivitat amb què assessorem els nostres clients, això es deu a la no dependència de cap de les nombroses entitats asseguradores amb les quals treballem. Tot això d’acord amb la Llei 26/2006 del 17 de Juliol de mediació d’assegurances privades.

  Aquest valor garanteix que la nostra oferta sigui la millor que puguem oferir en cada moment, fruit de l’anàlisi objectiva realitzada en cadascuna de les nostres entitats asseguradores.

  Així mateix, en el moment del sinistre actuarem professionalment per a la ràpida i justa contraprestació econòmica jo de servei pactat en el contracte assegurador.

 • Seguretat

  El nostre coneixement del sector ens permet oferir un ampli ventall de productes i serveis, tant per a particulars com per a empreses i autònoms.

  Les nostres solucions es caracteritzen per la personalització, oferint als nostres clients les garanties i cobertures que més s’ajusten a les seves necessitats, aconseguint d’aquesta manera una seguretat i estalvi en cada pòlissa contractada.
  Asur Brok. Corredoria d’Assegurances

 • Qualitat als serveis

  El nostre objectiu com a corredoria és oferir els millors productes i serveis als nostres clients, per això treballem amb les principals companyies asseguradores, el que ens permet poder oferir assegurances de màxima qualitat amb total seguretat.

 • Assegurances personalitzades

  D’altra banda, ASUR BROK és membre de E2K Global Business Solutions SA, la qual cosa ens permet negociar per volum i accedir als productes exclusius a preus ajustats, per oferir al client final el millor preu possible sense la necessitat de contractació directa, sinó amb assessorament personalitzat.

  Com corredoria, també tenim accés al sistema de Lliure Prestació de Serveis d’entitats asseguradores d’àmbit mundial, aconseguint avantatges tècnics i econòmics per als nostres clients.