Empreses

Què és una assegurança de ciberrisc i per què és essencial per protegir el teu negoci?

Assegurança de ciberrisc essencial: Protegeix el teu negoci de ciberamenaces amb una cobertura completa i tranquil·litat financera.

Transformació digital en el sector assegurador: Innovació impulsada per la intel·ligència artificial

Descobreix com la transformació digital està canviant el sector assegurador. Consells clau per a l’èxit digital.

Asurbrok serà a la 150 fira de Sant Josep de Mollerussa del 17 al 19 de març de 2023

Asurbrok estarà present a la 150a fira de Sant Josep de Mollerussa del 17 al 19 de març de 2023! Visita’ns i descobreix les nostres novetats.

Què és una corredoria d’assegurances i com pot ajudar-te?  

Descobreix al nostre bloc què és una corredoria d’assegurances i com et pot ajudar a trobar l’assegurança adequada per a tu.

L’assegurança de salut col·lectiva per a empreses: Un benefici per a tots

Coneix tot sobre l’assegurança de salut col·lectiva per a empreses al nostre blog. Descobreix els avantatges i com pot beneficiar.

De què protegeix una assegurança de ciber risc?

És una assegurança que protegeix un dels béns més preuats de les empreses: LES DADES i la responsabilitat que se’n deriva de tenir-les emmagatzemades als propis sistemes. Què ens pot passar?: Que ens bloquegin les dades i no hi tinguem accés. Una gestoria que no pot presenta els comptes de l’IVA a venciment. Una empresa […]

No et cal una assegurança de ciber!

Si preguntes al teu proveïdor informàtic, o inclús al teu cunyat, si necessites contractar una assegurança de ciber risc, el més probable és que et digui que no, que no et cal.

Per què? Doncs per què ja tens antivirus, tallafocs, còpia de seguretat, utilitzes programes originals que s’actualitzen, i des de fa un any fins i tot tens bones contrasenyes. Inclús has format i entrenat al teu equip de treballadors per a què els hackers no els hi coli un frau o un virus!

Molt bé! Tens un bon proveïdor d’informàtica, que compleix amb la seva missió respecte als ciber atacs: LA PREVENCIÓ.

Però et diré una cosa: en tots els anys que té Asur Brok, la nostra corredoria d’assegurances, mai hem trobat ni un sol client que ens digui li traguem la cobertura d’incendis de l’assegurança de pime, perquè ja té detectors de fum, extintors i VIEs. Mai una empresa de prevenció d’incendis ha aconsellat als seus clients que no es faci l’assegurança contra incendis. Llavors, per què la majoria d’informàtics fan el contrari amb l’assegurança de ciber? Per desconeixement? Imprudència? Por? Tot alhora?

Asur Brok ha donat amb la clau i t’ho volem explicar, però hauràs de pagar-nos amb una mica de paciència fins al següent post. És un preu tan barat com el d’una assegurança que mantindrà les teves dades a recer.

Article de Laura Palacín, responsable del departament de Ciber Risc

Laura Palacín

Autònoms: treballadors en cos i ànima