estudiantes erasmus

Vas d’Erasmus? Necessites una assegurança de viatge per a estudiants?

Diari d’un estudiant d’Erasmus

Acabo d’aterrar a l’aeroport i el primer que sento és solitud. Em va costar desfer les abraçades de les meves “persones preferides” i sé que els trobaré a faltar. Estic sol, amb 100 € a la butxaca i una targeta de crèdit que penso racionar.

D’altra banda, confio en les meves possibilitats. Vull conèixer noves cultures, practicar i aprendre idiomes i relacionar-me amb la gent. Seran certes les festes de 6 dies a la setmana? ¿I els enamoraments sobtats, les aventures i els amics eterns? Faré un viatge cada cap de setmana?

Recomanació a l’hora d’anar a estudiar a l’estranger

És costum que els estudiants viatgin fora durant els últims cursos aprofitant programes tipus Erasmus, Leonardo o altres intercanvis. Però un accident, una malaltia, un dany a un tercer o un imprevist familiar quan ets fora de casa poden ser molt cars.

Viatja amb bons llibres, gaudeix de l’experiència i per no endur-te cap ensurt; contracta una bona assegurança per a estudiants a l’estranger.

Cal tenir una assegurança de viatge per al teu Erasmus?

És imprescindible que tinguis una assistència mèdica que puguis arribar sense problemes fins a 1 milió d’euros (incloses l’assistència psicològica i la fisioteràpia), trasllats i estades de l’estudiant i acompanyants, repatriació, equipatges, responsabilitat civil, accidents i cobertura covid-19. A més de les anteriors, la nostra assegurança de viatge pot personalitzar-se amb garanties específiques, com ara tractaments odontològics d’urgència, reincorporació al curs per trasllat sanitari, protecció dels teus equips informàtics i dispositius, despeses d’òptica, despeses d’enviament d’equipatge al teu domicili per trasllat sanitari o indemnització per pagar el curs, indemnització per pèrdua de matrícula, indemnització per pèrdua de classes, imprevist familiar amb repatriació i reincorporació posterior al viatge d’estudis, etc.

Per tant, tu l’únic que has de procurar és d’aprendre a valdre’t per tu mateix, fer amics per sempre, aprendre un altre idioma, viure i aprendre una cultura diferent, sortir de festa, viatjar, completar el teu expedient acadèmic, millorar el teu currículum, convertir-te en ciutadà europeu i gaudir de la millor experiència de la teva vida.

Nosaltres ens ocupem de totes les altres coses. Vols que analitzem la teva situació? A les nostres oficines disposem d’una gran quantitat d’ofertes per adaptar-nos a les teves necessitats. Vols saber quina és la millor assegurança de viatge i la cobertura d’assistència en viatge per a tu? Et pots posar en contacte amb el nostre equip mitjançant Whatsapp +34 654 52 50 25, enviant-nos un correu a asur@asurbrok.es o trucant al 973603463 .

contracta-assegurança-de-viatge

Redacció:  e2k

Articles relacionats

Hombre feliz frente a su coche asegurado - Coberturas esenciales en tu seguro de coche
Què-necessites-saber-sobre-l'assegurança-d'esquí