Generali celebra el seu 190 aniversari regalant 3 premis de 30.000 euros a les PYMES amb projectes sostenibles

La companyia d’assegurances Generali compleix 190 anys i pel seu aniversari vol premiar amb 30.000 euros a totes aquelles PYMES d’Espanya que comparteixen una actitud sostenible; compromís per crear noves oportunitats, construir un futur més sostenible per a totes i tots i inspirar a altres empreses. Perquè les empreses petites també fan grans accions!

Si ets empresari/a i tens una PYME de fins a 200 persones empleades i has executat durant el 2020 iniciatives per impulsar la sostenibilitat social, mediambiental o en solidaritat, mereixes un reconeixement!

Un premi de 30.000 euros pot ser per a tu!

ATENCIÓ: la convocatòria per presentar candidatures s’acaba el 7 de juny.

Per inscriure’s clica al següent enllaç i trobaràs tota la informació: https://www.generali.es/seguros-empresa/premiospymesenterprize

assegurança-de-llar

Hi ha assegurances de llar extravertides, rebels, astutes i sinceres

,
Quina assegurança de llar necessites? Diferents tipus d'assegurances. Aquí tindràs més informació referent a les assegurances de la llar.
mascota

Les mascotes no són peluixos

,
Abans d’integrar una mascota a les vostres vides, tota la família ha d'estar disposada a compartir les responsabilitats que l'acompanyen.
autonoma

Autònom/a, tu sí que vals!

,
El 72% de les persones que treballem com a autònoms tenim por d’emmalaltir i haver de parar de treballar per recuperar-nos.
Infraassegurances

Infraassegurança i sobreassegurança. Què succeeix en cada cas?

, ,
Les problemàtiques que tindràs si succeeix una infraassegurança o sobreassegurança en la teva pòlissa (contracte).
agricultor

“Naranjas en Agosto y uvas en Abril”

,
Els agricultors teniu controlat el calendari de les sembres, també, heu de tenir present el calendari de les vostres assegurances.
fugir-del-foc

Què fer davant d’un incendi?

, ,
Si a casa teva passa un incendi i no el pots apagar, sigues un heroi i corre, no facis servir l’ascensor. Truca al 112 i avisa als veïns.
nadal-felices-festes

L’any dels llums

,
El nou any, conrea l’art de la prudència anticipant-te als problemes. Des d’Asur Brok t’acompanyarem protegint els teus somnis.
futur

Assegura el teu futur, com més aviat millor

, ,
El sector assegurador té moltes alternatives per ajudar-nos en l’etapa de la nostra vida que hauria de ser la més tranquil·la i segura.
pare-noel

El Pare Noel és autònom

,
El Pare Noel és autònom i té contractada l’assegurança d’accidents per a ell i els seus treballadors, els elfs.