Generali celebra el seu 190 aniversari regalant 3 premis de 30.000 euros a les PYMES amb projectes sostenibles

La companyia d’assegurances Generali compleix 190 anys i pel seu aniversari vol premiar amb 30.000 euros a totes aquelles PYMES d’Espanya que comparteixen una actitud sostenible; compromís per crear noves oportunitats, construir un futur més sostenible per a totes i tots i inspirar a altres empreses. Perquè les empreses petites també fan grans accions!

Si ets empresari/a i tens una PYME de fins a 200 persones empleades i has executat durant el 2020 iniciatives per impulsar la sostenibilitat social, mediambiental o en solidaritat, mereixes un reconeixement!

Un premi de 30.000 euros pot ser per a tu!

ATENCIÓ: la convocatòria per presentar candidatures s’acaba el 7 de juny.

Per inscriure’s clica al següent enllaç i trobaràs tota la informació: https://www.generali.es/seguros-empresa/premiospymesenterprize

1 resposta

Els comentaris estàn tancats.

assegurances

Qui paga els desperfectes, l’assegurança de comunitat o la de la llar?

L’assegurança de llar i la de comunitats tenen cobertures similars, i això pot confondre: continent (la construcció) i contingut (l’interior) però una protegeix el patrimoni privat i l’altra, el patrimoni comunitari.

La tornada a l’escola amb seguretat

Ens queda per davant una tardor amb mal de coll i oïda; un hivern de tos, refredats i bronquitis, i una primavera amb sinusitis i infeccions de vies urinàries i pell. I és que els nens són tan actius que ho agafen tot, i són tan generosos que comparteixen les malalties amb la família.

Cal assegurar el segon habitatge?

El segon habitatge mereix la mateixa atenció i la mateixa seguretat que el teu habitatge habitual.
seguros-coche

Vehicles sense assegurança

Uns 2,65 milions de cotxes, motos, furgonetes i camions circulen a Espanya sense assegurança. Els seus propietaris deixen de pagar perquè són vehicles vells o estan afectats per la crisi. Molts d’ells no fan cas al fet que l’assegurança de tercers és obligatòria.
Seguros salud

Consells per a les teves vacances i assegurances

Gaudir del temps lliure, de les estones d’oci, són els moments més valorats. Planegem les nostres vacances: on, quan, com i amb qui. Les organitzem amb il·lusió, ens divertim fent-ho. Et donem alguns consells perquè visquis el teu descans de la manera més tranquil·la i segura possible amb les teves assegurances

Et compres un mòbil de 1.000 euros i no l’assegures?

Convé contractar una assegurança per al telèfon? Per descomptat.
seguros caravana

La caravana un dels transports de moda

,
La llibertat que et regala viatjar amb la teva “casa sobre rodes”, bé amb furgoneta càmper, bé amb autocaravana, és única. Però, com tot, té els seus pros i contres.

Generali celebra el seu 190 aniversari regalant 3 premis de 30.000 euros a les PYMES amb projectes sostenibles.

,
Generali celebra el seu 190 aniversari regalant 3 premis de 30.000 euros a les PYMES amb projectes sostenibles.