seguros caravana

La caravana un dels transports de moda

Redacció de E2KBROKERNET

Si has decidit introduir-te en el món càmper, et donem la benvinguda. Gaudiràs de viatges lliures d’horari, d’organitzar-te lliurement i de despertar en paratges amb vistes impressionants. La llibertat que et regala viatjar amb la teva “casa sobre rodes”, bé amb furgoneta càmper, bé amb autocaravana, és única. Però, com tot, té els seus pros i contres.

Cal saber diferenciar entre “pernoctar” i “acampar”, on pots estacionar i on no ho pots fer. I abans de sortir de viatge t’has de convertir en la teva pròpia guia turística, a més de tenir a punt els preparatius normals per a unes bones vacances.

Les vacances són per desconnectar, relaxar-te, conèixer llocs nous o descansar en entorns paradisíacs. Pots fer rutes per la natura i descobrir monuments. També pots descobrir la bellesa arquitectònica i la història dels nostres pobles i ciutats.

Però, sobretot, les vacances ho són si són segures. I com et podem ajudar?

A Espanya circulen 300.000 caravanes, autocaravanes i furgonetes camper; i, per viatjar, aquests vehicles necessiten una assegurança obligatòria de circulació, com qualsevol vehicle de motor. I, a més, et recomanem que sigui una bona assegurança que et garanteixi danys propis, ja que portes la casa a sobre, i l’assistència en viatge per a tu i per als teus acompanyants i mascotes; que et protegeixi davant la possibilitat de danys meteorològics i atmosfèrics i en cas de robatori, tant del vehicle com del seu contingut, i una infinitat de possibilitats més perquè viatgis de manera segura.

Que res no t’amargui les vacances i el teu temps de desconnexió. A la nostra corredoria podem buscar, comparar i aconsellar-te. El mercat pot ser tan ampli com les teves opcions de viatge, però la nostra professionalitat et dirà quina és l’opció que més s’ajusta a les teves necessitats. La teva assegurança per a càmper, autocaravana i caravanes, aquí i ara.

Demana’ns informació sense compromís

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Articles relacionats

T’ha agradat aquest article? Aquí tens d’altres articles que et poden interessar