La tornada a l’escola amb seguretat

Roba, calçat, llibres, activitats extraescolars… Ens queda per davant una tardor amb mal de coll i oïda; un hivern de tos, refredats i bronquitis, i una primavera amb sinusitis i infeccions de vies urinàries i pell. I és que els nens són tan actius que ho agafen tot, i són tan generosos que comparteixen les malalties amb la família.

Segons les estadístiques, 1 de cada 4 menors hauria d’anar al psicòleg per alleujar els efectes post-Covid: ansietat, estrès, depressions. Després d’any i mig les seves vides han canviat. Han estat mesos de moltes xarxes socials i poc contacte físic.

També tornarem al dentista per comprovar que les seves dentadures evolucionen tan favorablement com les seves qualificacions acadèmiques.

Tornada a la rutina

Si encara no la tens, és moment que et busquis una bona assegurança de salut. Podràs triar el centre i els especialistes, sense llistes d’espera en diagnòstics, tractaments d’última generació i prevenció amb revisions periòdiques. És complementària a la Sanitat Pública, i a més de tenir cobertura nacional, també en poden tenir d’internacional (molt útil per als estudiants d’Erasmus o Leonardo).

Per saber molt més de les assegurances de salut clica al següent enllaç: assegurances de salut

Potser seràs mare aquest any

“El millor de tenir una assegurança privada durant l’embaràs és l’ecografia mensual amb el teu ginecòleg de confiança. El normal, si no tens assegurança, és tenir 4 ecografies en tot l’embaràs; tanmateix, nosaltres n’hem tingut 10 en total, i això t’aporta moltíssima tranquil·litat. A més, l’horari és més flexible i, gràcies a això, la meva parella ha pogut venir a totes les ecografies.” (Noèlia, 35 anys)

Articles relacionats

T’ha agradat aquest article? Aquí tens d’altres articles que et poden interessar