mascota

Les mascotes no són peluixos

“Sento quan obres la porta i vinc feliç a buscar-te, t’abraço, et saludo, vull saber on has estat, què has fet, amb qui. Em sento alleujat perquè estem junts, no m’agrada estar sol. Tu em cuides i jo t’adoro, donaria la meva vida per salvar-te.” (Soc en Lolo, el teu gosset).

Estimes tant la teva filla que els Reis Mags li regalaran una mascota. Has llegit que els animals domèstics milloren les habilitats socials i l’empatia dels nens i les nenes, i en reforcen l’autoestima.

Un animal no és una joguina

Potser no has pensat que un cadell no és una joguina. És un nou membre de la família, i abans d’integrar-lo a les vostres vides, has de consultar si tota la família està disposada a compartir les responsabilitats de passejar-lo, visitar el veterinari i educar-lo.

Cada 5 minuts 3 animals perden la seva llar a Espanya

Com a dada, després de Nadal es disparen els abandonaments de mascotes. Quina pena! Cada 5 minuts 3 animals perden la seva llar a Espanya.

Curiositats de les persones i els animals

Com a curiositat: les persones que conviuen amb peixos són les més felices; les que conviuen amb gossos, les més divertides; les que conviuen amb gats són més dependents i sensibles, i les que trien els rèptils són les més independents.

Cal assegurar una mascota?

Com que els estimem, els hem de cuidar i protegir. Són la nostra responsabilitat, i amb sort ho seran durant 15 o 20 anys. Una assegurança de mascotes en pot cobrir les malalties, els accidents, les despeses veterinaris, les cirurgies, les urgències i la mort. Una assegurança de mascota en pot garantir les cures professionals i evitar-te sobresalts econòmics.

Recorda: també hi ha la possibilitat d’adoptar animals per donar-los un lloc tranquil, una família que li proporcioni el temps i l’afecte que necessiten.

Redacció:  e2k

Articles relacionats

T’ha agradat aquest article? Aquí tens d’altres articles que et poden interessar