Tota la informació relacionada amb el món de l’assegurança de llar. Si et preguntes: Què saber de les assegurances de la llar? Al Bloc d’Asur Brok t’ho expliquem tot.

Quins són els sinistres més comuns a les llars espanyoles i com et protegeix una assegurança de llar?

Descobreix com una assegurança de llar pot protegir-te contra els sinistres més comuns a les cases. Saber molt més.

Les plaques solars les cobreix l’assegurança de llar?

Vols assegurar les teves plaques solars? En aquest article trobaràs la informació per assegurar les plaques solars a l’assegurança de llar.

S’ha cremat el meu pis de lloguer; qui paga, el propietari o jo?

Què passa després d’un incendi al teu pis de lloguer. Cal que tinguis una assegurança de RC o tot ho pagarà el propietari?

Cobertures de la teva assegurança de llar que segurament no coneixes

Hi ha moltes cobertures que no coneixes de l’assegurança de llar. En aquest article et donem la resposta a totes elles.

Hi ha assegurances de llar extravertides, rebels, astutes i sinceres

Quina assegurança de llar necessites? Diferents tipus d’assegurances. Aquí tindràs més informació referent a les assegurances de la llar.

Què fer davant d’un incendi?

Si a casa teva passa un incendi i no el pots apagar, sigues un heroi i corre, no facis servir l’ascensor. Truca al 112 i avisa als veïns.

Assegurances d’impagament de lloguer, per continuar cobrant encara que el teu llogater no pagui

Coneix molt més de l’assegurança d’impagaments de lloguer; les cobertures, possibilitats i beneficis de contractar-la.

Qui paga els desperfectes, l’assegurança de comunitat o la de la llar?

L’assegurança de llar i la de comunitats tenen cobertures similars, i això pot confondre: continent (la construcció) i contingut (l’interior) però una protegeix el patrimoni privat i l’altra, el patrimoni comunitari.

Cal assegurar el segon habitatge?

El segon habitatge mereix la mateixa atenció i la mateixa seguretat que el teu habitatge habitual.

La nova llei hipotecària garanteix més protecció i transparència pels consumidors

Asur Brok ha explicat a la revista Territoris Magazine els drets que tenen els ciutadans davant la nova llei que entrarà en vigor el 16 de juny

La nova llei hipotecària aprovada pel Congrés fomentarà la protecció al públic consumidor i millorarà la transparència. La corredoria d’assegurances Asur Brok ha explicat a la revista Territoris Magazine els detalls d’una llei que entrarà en vigor el proper 16 de juny.

En el reportatge s’explica quins drets i obligacions tindreu a l’hora de contractar una hipoteca, entre els quals destaca el dret a denunciar qualsevol pressió exercida a l’hora d’oferir-vos serveis i productes.  

D’aquesta manera, amb la nova llei “l’entitat financera està obligada a acceptar pòlisses alternatives amb les condicions i prestacions equivalents a les proposades, i no podrà cobrar cap despesa per les anàlisis de les pòlisses que se li presentin”.

Si necessiteu més informació, contacteu amb el nostre equip de professionals i us assessorarem segons les vostres necessitats.

Llegiu tota la notícia a territoris.cat (pàgina 37)