conduir-amb-abric

Et poden multar per conduir amb abric o guants?

Sabies que no pots conduir amb cap d’aquestes peces perquè t’exposes a una multa de 200 €. El Codi de Circulació t’obliga a “mantenir llibertat de moviments” al volant.

Recomanació per conduir durant l’hivern

Quan pugis al cotxe en un matí fred, encén la calefacció i espera que arribi als 20°. Un abric gruixut en el conductor o en els nens de la cadireta en limitarà els moviments, però, a més, és més perillós, un nadó amb l’abric posat no està tan ben subjectat a la “cadira de cotxe”: treu-li l’abric, corda-li el cinturó i posa-li una manteta per sobre.

Amb guants quin problema hi ha?

El teixit d’alguns guants rellisca quan agafes el volant i, generalment, perds sensibilitat a les mans per controlar el cotxe i regular el quadre de comandaments. Segons informa la DGT, igual que passa amb el calçat de sola gruixuda, els pedals no els notes igual i no controles tan bé la trepitjada.

La llibertat de moviment, assegurar el camp de visió i el sentit comú no només evitaran que et multin, sinó que protegiràs la teva vida, la dels teus i la dels altres.

T’han quedat dubtes sobre les diferents normatives de la DGT? Vols saber quina és la millor assegurança de cotxe i cobertures per a tu? Et pots posar en contacte amb el nostre equip mitjançant Whatsapp +34 654 52 50 25 , enviant-nos un correu a asur@asurbrok.es o trucant al 973603463 

contractar-assegurança-de-cotxe

Redacció:  e2k

Articles relacionats

T’ha agradat aquest article? Aquí tens d’altres articles que et poden interessar

Certificat Internacional de l'Assegurança - Carta Verda: Descobreix-ne la importància i com obtenir-lo
Hombre feliz frente a su coche asegurado - Coberturas esenciales en tu seguro de coche
Distraccions conduint
cada cuándo cambiar las gomas del limpiaparabrisas
seguro-coche-mujer-coche-nuevo-eleccion-seguro
cotxes-classics-com-catalogar
carnet_conducir
robatori_cotxes