viatjar-estranger-asseguranca-viatge

Vas de vacances? Viatges a altres països? Necessites l’assegurança de viatge

Quina mala sort! No havia begut ni una gota d’alcohol, però quin mareig! La Daniela hi veia borrós i no podia caminar sense ajuda. Com se li va poder passar pel cap comprar pad thai en una parada de carrer de Bangkok?… 5 dies d’hospitalització més tard s’hi va apropar en Lucas per pagar. El pad thai de carrer amb prou feines els havia costat 2 €, però la factura de l’hospital sumava diversos zeros a la dreta. A la recepció els van preguntar: “Potser preferiu que la vostra assegurança es faci càrrec de la factura?”.

Doncs sí, l’assegurança es va fer càrrec del total de la factura.

Què et pot passar per no tenir una assegurança de viatge?

Perquè ens en fem una idea, un nord-americà a Seattle va rebre una factura d’1,2 milions de dòlars després de passar dos mesos hospitalitzat per coronavirus. Una operació per apendicitis costa de mitjana més de 15.000 € i si te l’han de fer en països amb pocs mitjans, s’organitza i es costeja el trasllat al centre més adequat o al teu país si és necessari, també el d’acompanyants, fins i tot amb un avió sanitari si fa falta. Tot això, tenint l’assegurança adequada, t’ho estalvies.

Què et proporciona una assegurança de viatge?

Adquirir una assegurança de viatge amb cobertura de cancel·lació et donarà total tranquil·litat per reservar el teu viatge sabent que, si l’has d’anul·lar per causes com problemes de salut o mort d’algun familiar recuperaràs l’import econòmic. A més, pots tenir d’altres problemes com; acomiadament de la feina o incorporació a una de nova, convocatòria a exàmens d’oposició o a mesa electoral, retirada del permís de conduir o sanció de trànsit d’un import elevat, en tots aquests casos, també, recuperaràs els diners invertits.

I la Targeta Sanitària Europea quines prestacions t’ofereix?

També ens pregunten per la Targeta Sanitària Europea, que acredita al viatger el dret a rebre les prestacions sanitàries a les destinacions en les quals aquesta targeta té validesa: Espai Econòmic Europeu, Regne Unit i Suïssa. Però té limitacions en certs països, i per a segons quins tractaments o medicaments has d’assumir un percentatge de les despeses derivades de l’assistència sanitària. Tampoc no cobreix la repatriació al país d’origen amb urgència i els viatges amb finalitats esportives no estarien prou coberts amb la Targeta Sanitària; tampoc cobreix certs tractaments per accident esportiu ni la recerca i rescat.

Vols que analitzem la teva situació? A les nostres oficines disposem d’una gran quantitat d’ofertes per adaptar-nos a les teves necessitats. Vols saber quina és la millor assegurança de viatge i la cobertura d’assistència en viatge per a tu? Et pots posar en contacte amb el nostre equip mitjançant Whatsapp +34 654 52 50 25, enviant-nos un correu a asur@asurbrok.es o trucant al 973603463 .

contracta-assegurança-de-viatge

Redacció:  e2k

Articles relacionats

Hombre feliz frente a su coche asegurado - Coberturas esenciales en tu seguro de coche