No hi ha resultats

Ho sentim, no hi ha entrades que coincideixin amb els teus criteris de cerca

cotxe-automat

Accident amb cotxe autodirigit

, ,
Va passar l’1 de juliol del 2016 als Estats Units. El primer cotxe autònom del món havia recorregut, amb el pilot automàtic, 209 milions de quilòmetres sense cap rascada. Aquell dia, l’exmarine Jossua Brown va activar el pilot automàtic i es va posar a mirar una pel·lícula de Harry Potter.
cancer de mama

Soc una dona que un dia vaig passar i superar un càncer de mama

,
Cada 15 minuts es detecta un càncer de mama a Espanya. Quan es diagnostica a l’etapa inicial, la taxa de curació ronda el 100 %. Per tant, si detectes un bony o un canvi a les mames, demana una cita mèdica de pressa. Però compte!, l’autoexploració no sempre és fiable. Les revisions periòdiques i les mamografies confirmen el 90 % dels casos inicials.
assegurances mollerussa

Qui paga els danys del volcà a les Canàries?

,
El Consorcio de Compensación de Seguros (CCS) assumirà directament amb els seus propis mitjans la gestió i el pagament de les sol·licituds d’indemnització que rebi tant per la web de consorseguros com a través del centre d’atenció telefònica gratuït (900 222 665).
assegurances

Qui paga els desperfectes, l’assegurança de comunitat o la de la llar?

, ,
L’assegurança de llar i la de comunitats tenen cobertures similars, i això pot confondre: continent (la construcció) i contingut (l’interior) però una protegeix el patrimoni privat i l’altra, el patrimoni comunitari.

La tornada a l’escola amb seguretat

Ens queda per davant una tardor amb mal de coll i oïda; un hivern de tos, refredats i bronquitis, i una primavera amb sinusitis i infeccions de vies urinàries i pell. I és que els nens són tan actius que ho agafen tot, i són tan generosos que comparteixen les malalties amb la família.

Cal assegurar el segon habitatge?

El segon habitatge mereix la mateixa atenció i la mateixa seguretat que el teu habitatge habitual.
seguros-coche

Vehicles sense assegurança

Uns 2,65 milions de cotxes, motos, furgonetes i camions circulen a Espanya sense assegurança. Els seus propietaris deixen de pagar perquè són vehicles vells o estan afectats per la crisi. Molts d’ells no fan cas al fet que l’assegurança de tercers és obligatòria.
Seguros salud

Consells per a les teves vacances i assegurances

Gaudir del temps lliure, de les estones d’oci, són els moments més valorats. Planegem les nostres vacances: on, quan, com i amb qui. Les organitzem amb il·lusió, ens divertim fent-ho. Et donem alguns consells perquè visquis el teu descans de la manera més tranquil·la i segura possible amb les teves assegurances

Et compres un mòbil de 1.000 euros i no l’assegures?

Convé contractar una assegurança per al telèfon? Per descomptat.