rehabilitació accident

Qui paga la meva rehabilitació de l’accident de trànsit?

Ni la pagues tu, ni la Seguretat Social, ni els centres privats. La teva rehabilitació la paga la teva assegurança a través dels convenis d’assistència sanitària que signen les companyies d’assegurances, el Consorci de Compensació d’Assegurances i els centres mèdics.

Què cobreix l’assegurança?

Com a pacient lesionat tens dret a continuar rebent tractament mèdic i/o de fisioteràpia fins que et recuperis totalment. Tens garantida l’assistència sanitària integral, tant hospitalària com ambulatòria, fins que et curis del tot o estabilitzis les seqüeles.

Si et porten a Urgències a un centre públic i després et vols traslladar a un de privat inclòs en el conveni, ho podràs fer de franc.

Quan la culpa és teva, les despeses les assumeix la teva companyia. Si és de l’altra part, es reclamen a la companyia d’assegurances de l’altre conductor.

Dada del sector assegurador

Durant l’últim any, el sector assegurador va pagar més de 480.000 serveis de rehabilitació, la qual cosa suposa un desemborsament de més de 9,3 milions d’euros.

T’han quedat dubtes sobre la rehabilitació davant d’un accident? Vols saber quina és la millor assegurança de cotxe en el teu cas? Et pots posar en contacte amb el nostre equip mitjançant Whatsapp +34 654 52 50 25 , enviant-nos un correu a asur@asurbrok.es o trucant al 973603463 

contractar-assegurança-de-cotxe

Redacció:  e2k

Articles relacionats

T’ha agradat aquest article? Aquí tens d’altres articles que et poden interessar