Qui som

A Asur Brok tenim l’objectiu principal de protegir les persones, les empreses i els seus béns, davant de situacions sobrevingudes mitjançant assegurances de qualitat. Volem informar amb rigor, assessorar amb independència i defensar els interessos dels clients com si fossin propis.

Formant part i impulsant el grup de corredors #E2K BROKERNET, estem en constant evolució: invertint en innovació tecnològica, estratègica i formativa. Combinem amb professionalitat el servei de proximitat, estant molt presents en el territori, amb una clara visió i enfocament global. Mitjançant #E2K BROKERNET hem fet realitat el projecte “Enginyeria d’Assegurances per a l’Empresa”, per la millora qualitativa del servei especialitzat pimes.

Som socis del bufet d’advocats GES40, especialistes, entre d’altres, al sector assegurador, amb els quals mantenim una estreta col·laboració. Les seves aportacions precises en la interpretació de l’amplíssima legislació i els contractes asseguradors, les “pòlisses”, són imprescindibles per defensar els interessos dels nostres clients.