robatori_cotxes

Robatori de cotxes a Espanya

Resoldrem 5 dubtes sobre els anomenats supervendes veterans; els cotxes més venuts i, per tant, els més robats. Segons l’informe “Estamos Seguros”, d’UNESPA.

Què. Els cotxes més robats són: Ibiza, Golf, León, Focus i BMW sèrie 3, amb una edat d’entre 11 i 25 anys.

Quan. Cada dia es roben a Espanya 96 cotxes, la majoria en sortides i tornades de vacances.

On. Els grans nuclis urbans en són els més afectats. També els municipis situats a la perifèria. Les províncies amb més probabilitat de robatori: Sevilla, Madrid, Huelva, Barcelona i Guadalajara.

Per què. Per vendre’n les peces i utilitzar-les en reparacions. Els cotxes amb “certa edat” són molt més proclius a patir contratemps que requereixen reparacions i canvi de peces.

Consells antirobatori

Cotxe tancat i ben tancat, portes i finestres. I si tens la possibilitat de posar-hi un sistema antirobatori modern, millor que millor.

Procura no estacionar en llocs aïllats i recorda on has aparcat.

I si te’l roben

Denuncia-ho a la comissaria. Si el cotxe té un localitzador (servei e-call), truca al fabricant o a l’empresa que ofereix aquest servei. Després, posa’t en contacte amb la nostra corredoria i tramitarem el sinistre amb la companyia d’assegurances.

Molt de compte! La cobertura per robatori no és obligatòria, però es converteix en molt necessària. Imagina que deixes la jaqueta a la cadira d’un restaurant, et prenen la clau del cotxe sense que te n’adonis i s’emporten el cotxe. Amb una pòlissa incorrecta, no cobraràs ni un euro.

A més, n’has de declarar el valor real, perquè si és inferior, infraassegurança, només cobraràs la quantitat declarada.

Vols que analitzem la teva situació? A les nostres oficines disposem d’una gran quantitat d’ofertes per adaptar-nos a les teves necessitats. Vols saber quina és la millor assegurança de cotxe i la cobertura de robatori per a tu? Et pots posar en contacte amb el nostre equip mitjançant Whatsapp +34 654 52 50 25, enviant-nos un correu a asur@asurbrok.es o trucant al 973603463 .

contractar-assegurança-de-cotxe

Redacció:  e2k

Articles relacionats

Hombre feliz frente a su coche asegurado - Coberturas esenciales en tu seguro de coche
Distraccions conduint
cada cuándo cambiar las gomas del limpiaparabrisas