viatjar-per-nadal-assegurança-viatge

Viatja per Nadal amb assegurança de viatge

La Gemma, juntament amb el seu marit i els seus tres fills han decidit volar per Nadal. Res de compromisos familiars ni socials, corrent a tot arreu per quedar bé amb tothom. Aquest any, Nadal és només per a ells. Han preparat un viatge molt especial, aniran a veure les aurores boreals a Islàndia.

Problemàtiques que poden succeir

Han comprat els bitllets d’avió i han reservat les habitacions en un hostal confortable. I aquesta vegada han vingut a la corredoria a contractar una assegurança de viatge. L’última vegada que van planejar un viatge, no van planejar la possibilitat d’haver-lo d’anul·lar. El seu fill petit va tenir un atac d’apendicitis i el van haver de cancel·lar. Havien llogat un petit apartament a la platja i, una vegada passat el termini de cancel·lació anticipada, no els van tornar ni un euro del que havien pagat, que no va ser poc.

Per que contractar una assegurança de viatge?

Ara no se la volen jugar, els fa molta il·lusió fer aquest viatge. És un somni des de fa molts anys i han estalviat durant força temps, tant en diners com en dies de vacances, per poder-lo fer tranquil·lament. Tanmateix, saben que hi pot haver incidents que, malgrat la planificació, poden impedir el viatge: un accident, una malaltia. etc. A més, a la seva filla gran li poden dir que ha de començar a treballar; la seva primera feina, no hi podria renunciar. Ens hem assegurat de contractar les despeses d’anul·lació dins l’assegurança de viatge. I per a aquests caparrons bojos que són els adolescents, també els hem garantit l’enviament de les coses que puguin oblidar durant el viatge. I, per descomptat, els hem tranquil·litzat, perquè el seu vol fa escala i, a més, han d’agafar un parell de trens, així que si un tren es retarda i perden les connexions, tindran cobertes les despeses de viatge, d’allotjament i de manutenció.

Des d’AsurBrok, els ajudarem a gaudir d’aquest viatge tan anhelat. Com? Amb tranquil·litat. La tranquil·litat que tens de saber que, passi el que passi, tenen tot el nostre equip que s’encarregarà de resoldre-ho.

Vols saber quina és la millor assegurança de viatge i les cobertures que necessites? Et pots posar en contacte amb el nostre equip mitjançant Whatsapp 654 52 50 25, enviant-nos un correu a asur@asurbrok.es o trucant al 973603463 .contracta-assegurança-de-viatge

Redacción:  e2k

Articles relacionats

Hombre feliz frente a su coche asegurado - Coberturas esenciales en tu seguro de coche
Què-necessites-saber-sobre-l'assegurança-d'esquí